De vraag Zet Innolux Automotive scherper op de markt met een scherpe positionering en aanvullend hierop een website.

Over Innolux Automotive

Innolux is een wereldwijde display fabrikant met 93.840 werknemers. Zij ontwikkelen en produceren display's voor diverse markten, zoals televisies, monitors als ook de automotive industrie. Display's van Innolux zijn te vinden in o.a. BMW, Audi, General Motors en meer merken.

De automotive tak van Innolux heeft BrandBeat gevraagd mee te denken over een scherpere positionering, zodat zij zich beter in de automotive branch kunnen zetten. Voor hen hebben wij de positionering verzorgt, de beeldtaal/fotografie en het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website https://innolux-automotive.com.

Visie van Innolux Automotive

De automobiel industrie verandert in een snel tempo. Over enkele jaren zal autonoom rijden de normaalste zaak van de wereld zijn.


Deze ontwikkeling betekent dat de rol van het display verandert. Deze zal transformeren van een meer functionele rol naar een geheel andere rol, zoals entertainment, video conferencing of wellicht zelfs relaxing. Innolux zet hier vol op in.

Imagine... Your Image

Stel je eens voor, wat goede display toepassingen kunnen doen voor de rijervaring in autonoom rijdende auto's. En stel je een voor hoe automerken hier strategisch op in kunnen zetten; Imagine... Your Image!

'Imagine.. Your Image', is de payoff, die samen in enkele gezamenlijke brainstorms tot stand is gekomen. Een krachtig vertrekpunt voor alle communicatie, ontwikkelt in cocreatie, die ├ęcht staat voor Innolux Automotive. 

Aansluitend hierop hebben wij ook de beeldtaal verzorgt, om de positionering krachtig te communiceren.

Foto block

User experience design

Om de positionering strategisch te visualiseren in de website, hebben wij eerst een user experience design ontworpen. Hierin geven we de functionele rol weer van de website. 

Voor Innolux Automotive hebben wij er voor gekozen de verandering van de automotive wereld, de visie van Innolux en de innovaties van Innolux centraal te stellen. Deze zijn uitgezet in het hoofdmenu onder de kopjes; 'What's happening', 'What's changing' en 'Our innovations'.

Eind design

Nadat het user experience design is afgerond, hebben we het user interface design ontworpen. Dit is het eindontwerp, die we tevens ook technisch ontwikkeld hebben. We hebben de door ons ontwikkelde beeldtaal naadloos doorgezet naar het ontwerp zodat de positionering sterk geladen wordt. 

Technisch hebben wij de website ontwikkeld op het Laravel platform met op de achtergrond ons eigen CMS. 

Bezoek website
Awwwards