BrandBeat is een strategisch en creatief communicatiebureau gespecialiseerd in online media. Wij werken voor een diverse groep opdrachtgevers. Al deze opdrachtgevers hebben gemeen dat zij vanuit een echte drijfveer – BrandBeat – werken. Deze BrandBeat bedenken wij niet zelf, omdat deze altijd al aanwezig is in de organisatie. Wij helpen daarom juist met het vinden van deze BrandBeat en het definiëren ervan.

Samen met al onze opdrachtgevers gaan wij op zoek naar uw BrandBeat. Dit werken wij vervolgens uit in een grote of kleine communicatie aanpak, waarbij strategie, design en techniek naadloos in elkaar overgaan. Onze specialisatie is online media, maar wij worden pas echt enthousiast wanneer online en offline met elkaar verbonden wordt. Een écht merk is namelijk zowel online als offline actief, waarbij het haar eigen drijfveer – BrandBeat – voorop stelt. Daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Wij geloven in de drijfveer van een organisatie. Deze drijfveer noemen wij de BrandBeat, de hartslag van waaruit een merk werkt. Juist deze hartslag zorgt voor succes en inspireert medewerkers, klanten en stakeholders.

Laatste projecten

Onze klanten werken vanuit een echte BrandBeat. Een drijfveer die organisaties succesvol maakt.

Awwwards