De vraag Ontwikkel een huisstijl en een website

Over de Ontwikkelplek

Wanneer je in de flow bent, bereik je meer. Je bent uiterst effectief, levert optimale resultaten en voelt je gelukkig.

Dát is waar de Ontwikkelplek voor staat. Individuen, teams en organisaties helpen met het komen tot een optimale flow. Zodat iedereen meer kan bereiken en tegelijkertijd iedereen gelukkig is.

Voor de Ontwikkelplek hebben wij de huisstijl ontwikkeld en de website gebouwd. 

Het logo

Het logo staat voor de flow die mensen dienen te ervaren tijdens én na de trainingen van de Ontwikkelplek. Het beeldmerk symboliseert een wiel met een vooruitgaande beweging.
Foto block

Wireframe

Om tot een goed ontwerp te komen, ontwikkelen wij altijd vooraf een zogenoemd 'user experience design'. Dit is het ontwerp van de ervaring van de website. De vragen die wij aan de klant en ons zelf stellen is hoe mensen tot informatie komen en hoe deze informatie wordt weergegeven. Ook dient de positionering van de organisatie naadloos vertaald te worden in dit 'user experience design', zodat het merk en de content perfect op elkaar worden afgestemd.

Website

De ontwikkelde huisstijl is doorontwikkeld naar de website. In de website hebben wij samen met de opdrachtgever gezocht naar een goede structuur, die de trainingen goed kan communiceren en waarbij Flow duidelijk neer wordt gezet.

Bezoek website
Awwwards