De vraag Ontwerp onze identiteit en ontwikkel een website.

Over Minded Motion

Minded Motion ziet de wereld als een grote speeltuin. Juist deze speeltuin willen zij delen met jongeren.

Minded Motion is de grootste freerun organisatie van Limburg. Ze geven lessen en workshops aan jongeren in parkour en freerunning. Een acrobatische sport die steeds populairder aan het worden is. 

Minded Motion heeft ons gevraagd gevraagd om het merk Minded Motion vorm te geven. Wij hebben de identiteit ontwikkeld inclusief de beeldtaal en het logo. Daar opvolgend is tevens de website ontwikkeld.  

Foto block

Beeldtaal

Een goede beeldtaal is belangrijk om jongeren te inspireren ook te gaan freerunnen. Ons uitgangspunt was een beeldtaal te ontwikkelen die vooral spectaculair is en die een 'urban' sfeer ademt. Wij hebben gezocht naar een manier om beeldmateriaal te schieten waarbij juist de bewegingen van de stunts goed tot zijn recht komen. Juist deze dynamische beelden maakt het een spectaculair geheel. De daadwerkelijke fotografie is verzorgd door Judith van Bergen.

Website, UX design

De website van Minded Motion heeft als doel zowel merchandise te verkopen als nieuwe leden te werven. Belangrijk is dat de website snel kan inspringen op nieuwe ontwikkelingen. Dit hebben wij bereikt door de website te voorzien van meerdere call-to-action blokken, die dynamisch ingesteld kunnen worden. Op deze manier kan de gehele homepage en vervolgpagina's snel getransformeerd worden. Dit UX design is een schematisch functioneel design. 

Website

Aanvullend op de identiteit en het UX design, hebben wij de website voor Minded Motion ontworpen en ontwikkeld. De website dient professionaliteit uit te stralen en tevens de sport goed op de kaart te zetten. Veel foto- en videomateriaal is door het design gebruikt, om het freerungevoel te ondersteunen. 


Technisch is de website gebouwd op ons eigen BrandBeat CMS systeem. Een zeer flexibel CMS met een e-commerce module. Maatwerk is heel goed mogelijk en daarom zeer geschikt voor merken die nét iets anders willen. 

Bezoek website
Awwwards