De vraag Ontwikkel een website, die past bij Just Blocks

Over Just Blocks

Veel ruimtes lijken op elkaar doordat interieurtrends komen en gaan. Just Blocks houdt om die reden niet van interieurtrends en wilt het daarom nét wat anders doen.

Just Blocks is een interieurontwikkelaar die zowel een eigen lijn meubels heeft ontworpen als ingezet wordt om complete interieurs in te richten. Ons werd gevraagd een positionering te ontwikkelen voor Just Blocks met daaropvolgend een website. 

Foto block
Fuck normal, be different

De door Just Blocks zelf verzonnen slogan laat zien dat Just Blocks niet van 'normaal' houdt. Het gaat tegen interieurtrends in en wilt het anders doen. In de door ons ontwikkelde positionering hebben wij er daarom voor gekozen om Just Blocks neer te zetten als een rebels merk.

Website

In de website vonden wij het belangrijk om juist het portfolio goed te communiceren. Omdat Just Blocks zowel een eigen lijn producten heeft als ook op projectbasis interieurs ontwerpt, hebben wij de structuur van de website onderverdeelt in 'Just Projects' en 'Just Products'. Door gebruik te maken van het woord 'just' willen wij het rebelse karakter van Just Blocks benadrukken. 

Bezoek website
Awwwards