De vraag Ontwikkel de nieuwe positionering voor Unielabel en hierop volgend de website.

Over Unielabel

Unielabel gelooft in de wereld van morgen. Een morgen waarbij een ultiem comfort gecreëerd wordt voor mensen, waar het milieu wordt ontlast en waar kosten en baten op elkaar zijn afgestemd.

Aan ons vroeg Unielabel om de positionering te ontwikkelen en hierop volgend de website. Tevens verzorgen wij ook regelmatig andere communicatiewerkzaamheden voor Unielabel.

Foto block
Een duurzaam morgen, begint vandaag

Door middel van een gezamenlijke brainstorm zijn we samen met Unielabel gekomen tot de propositie "Een duurzaam morgen, begint vandaag". Unielabel werkt namelijk met al haar opdrachtgevers aan deze doelstelling. Dit gaat van het geven van energieadviezen tot het opstellen van energielabels voor grote projecten.

Wagenpark

Voor het wagenpark van Unielabel hebben wij de belettering ontworpen.

Website User Experience design

De doelstelling van de website is het werven van nieuwe klanten middels de nieuwe positionering én het beantwoorden van veelgestelde vragen van bezoekers. Om dit structuur te geven zijn we gestart met het ontwerpen van een User Experience design. Middels dit strategisch design hebben we gekeken naar wat de website op welke manier dient te vertellen. In de website zit uiteindelijk een informatiecentrum waar bezoekers vragen kunnen stellen, artikelen kunnen lezen en hun huidige energielabel kunnen opvragen.

Website

Nadat het User Experience design was afgerond, zijn wij gestart met het ontwerpen van het definitieve design. Dit design hebben wij vervolgens ook technisch ontwikkeld. 

Bezoek website
Awwwards