Opzoek naar een strategisch webdesignpartner?

Wij zijn BrandBeat een internetbureau uit Helden, Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in online media, waarbij wij altijd strategisch te werk gaan. Zo gaan we altijd eerst opzoek naar wie de organisatie is. Waarom doet de organisatie wat het doet? En hoe kunnen we dit doorvertalen online. Wij denken in resultaatgerichte oplossingen en zoeken de meest creatieve oplossingen.

Hoe pakken wij webdesign aan

Allereerst is het zeer belangrijk om te bekijken wie de organisatie is waar het om gaat. Dit bepaald namelijk de tone of voice, de stijl en ook vaak de indeling. Webdesign gaat dus véél verder dan alleen een toffe kleur en wat fotografie. Om strategisch te werk te gaan, verdelen we onze webdesign trajecten op in twee fases: User Experience design (UX) en User Interface design (UI).

Het verschil tussen user experience design en user interface design

User Experience Design

Een User Experience Design is een strategisch design van de website. We gaan hier nog niet kijken naar vorm en stijl, maar vooral naar doelstellingen, doelgroepen en indeling. We gaan op zoek naar een webdesign om de doelgroep te binden, te interesseren en uiteindelijk te werven, waarbij wij nauw aansluiten op uw merk. Het User Experience design zullen wij uitwerken in een klikmodel, zodat u een zeer goed beeld krijgt van hoe de website strategisch ingedeeld wordt.

User Interface Design

Nadat het user experience design is afgerond, gaan wij op basis van dit design het eindontwerp maken. Dit eindontwerp dient qua look-and-feel naadloos aan te sluiten op uw merkstijl. Dit realiseren wij door alle visuele elementen aan te laten sluiten op het merk. In deze fase komt beeldmateriaal, typografie, kleur en vorm bij elkaar. Ook het user interface design verwerken wij in een klikmodel, zodat u een zeer goed beeld krijgt van de werking van de website alvorens we de website technisch gaan ontwikkelen.

Wat doen wij als webdesigners uit Limburg?

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op! Wie weet wat we voor u kunnen betekenen!

Verder kunt u meer over ons lezen op de "our BrandBeat" pagina. Wat we doen staat op de "Your Brandbeat" pagina en ons portfolio kunt u hier vinden.

Awwwards