Met BrandBeat willen wij onze opdrachtgevers dát bieden waar wij in geloven; Werken met de juiste motivatie. Communiceren vanuit een gevoel, een drijfveer waar u als organisatie achter staat en in gelooft. Juist die intrinsieke motivatie is de kracht achter uw organisatie. De inspirator van uw medewerkers, stakeholders én – niet onbelangrijk – uw klanten. Wij zijn BrandBeat en wij helpen organisaties met het vinden, definiëren en communiceren van deze motivatie. Wij noemen deze motivatie de Brandbeat van een organisatie. Deze krachtige kern is het uitgangspunt in ál uw communicatie met medewerkers, stakeholders en klanten.

Strategie

Samen met onze klanten starten wij altijd met een strategie. We gaan op zoek naar uw BrandBeat en werken dit uit in een passende strategie voor de vraagstelling. Dit kan een positionering zijn, een contentstrategie voor uw sociale media of wellicht een omnichannel strategie, waarbij wij uw online en offline kanalen op elkaar afstemmen. 

Design

Hoewel strategie en design in deze blog als losse elementen worden neergezet, gaan deze in de praktijk samen in elkaar op. Want wij zijn ervan overtuigd dat een goed design niet zonder strategie kan en een goede strategie niet zonder design. In deze 'fase' werken wij samen met u aan een prachtig eindproduct, die in alle gevallen uw 'BrandBeat' vertegenwoordigd en uw doelstellingen haalt. 

Techniek

Wij zijn gespecialiseerd in onlinemedia als websites en applicaties. Deze dienen technisch ten alle tijden perfect te werken. We worden pas helemaal enthousiast wanneer wij online- en offlinemedia kunnen combineren, dus daag ons vooral uit. Er is hier veel in mogelijk!

Exploitatie

Na een succesvol communicatietraject is het niet per definitie voorbij. In elke strategie dient namelijk ook gedacht te worden aan een vervolgstap. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie, socialmediabeheer of een doorlopende communicatieaanpak. 

Met al deze stappen denken wij een organisatie doelgericht te kunnen helpen met de communicatie. Het ophalen van de Brandbeat en deze effectief communiceren.
Want wij zijn BrandBeat; 'A brand's heartbeat'.

Awwwards