De afgelopen jaren hebben wij regelmatig de vraag gekregen een platform te ontwikkelen voor verenigingen. Vaak waren dit beroepsverenigingen maar ook sportverenigingen en andere organisaties met leden. Daarom hebben wij een eigen platform ontwikkeld. 

Maak kennis met Brightle

Brightle is een community platform specifiek gebouwd voor vak/beroepsverenigingen. Zie het als een intranet voor beroepsverenigingen, waar leden berichten kunnen delen, documenten kunnen plaatsen en deel kunnen nemen aan events. Allemaal vanuit één platform. 

De tijdlijn

Vanouds hebben vele systemen een forum. Wij zien dan ook dat veel website's van verenigingen resulteren in een website met loginfunctionaliteit en een forum. Een forum nodigt helaas minder uit tot het plaatsen van een bericht. Korte berichten zijn vaak niet voldoende voor een heel topic. En alle conversaties worden weggestopt. 

Wij hebben ons daarom met Brightle volledig gericht op een tijdlijn design. Dit betekent dat alle berichten gecentraliseerd worden in één tijdlijn. Om berichten toch te kunnen onderscheiden, kunnen de leden wel alle berichten plaatsen in een kanaal. Elk kanaal kan op zijn beurt weer gevolgd worden. De tijdlijn van een lid wordt op die manier gevuld met alles wat het betreffende lid volgt.

Aanvullend op de tijdlijn is het delen van documenten, e-learning video's, agenda items en andere zaken. Dit zijn allemaal modules die per community ingezet kunnen worden. 

Branding

Brandbeat zou Brandbeat niet zijn, wanneer branding geen plek heeft in dit platform. Elk platform is een los staand project die volledig naar de stijl van de organisatie gezet kan worden. Een eigen logo, tone-of-voice en andere huisstijlelementen kunnen geheel naar wens worden doorgevoerd. Uiteraard adviseren en ontwikkelen wij dit geheel op maat voor u.

Interessant?

Wellicht is Brightle ook iets voor u! Bezoek dan vooral even https://brightle.nl voor alle functionaliteiten. Vanuit hier kun je ook een demo aanvragen, of je mailt even naar info@brightle.nl.

Awwwards